Ars poetica

Ars poetica
Ars poetica: Érzés, ami hajt minket

2013. február 13., szerda

Kadókat kaptunk az eltávozó Bamakosoktól

Napról-napra fogynak a fehér emberek Bissauból, csak mi és még néhány csapat maradt itt a végére, akik ugyancsak nem tudták eladni az autóikat.

Szerencsénkre az eltávozók gondoskodtak rólunk és felesleges dolgaikat vagy amit már nem tudtak hazavinni vagy nincs idejük kiárusítani, ránk testálták. Így tettünk szert a francia síszálloda üzemeltetőjétől, Jánostól újabb gázfőzőre, poharakra, tányérokra, több doboz juice-ra, francia konzervekre, hálózsákra, ásványvízre, szörpre, citromlére és még napszemüveget is kaptunk tőle. A Mercis Tesók is megajándékoztak minket pálinkával, májkrémkonzervekkel, zacskós levesekkel, rizzsel, müzliszeletekkel, konzervekkel, mazsolával (mivel mazsolák vagyunk), papír-zsebkendővel, ami nagyon hasznos volt, mivel mindketten felváltva náthásak lettünk. A Dokitól is kaptunk pálinkát, Krisztiánéktól pedig egy karton ásványvizet, amikor az autójukat végre megvették tőlük.

Így most ezen adományokon élünk és nagyon köszönjük Bamakos barátainknak, reméljük csak addig maradunk itt, amíg kitart készletünk.