Ars poetica

Ars poetica
Ars poetica: Érzés, ami hajt minket

2013. január 25., péntek

1. nap - A rajt lázában...

Reggel korán keltünk (ami ránk nem jellemző), hogy a maradék össze- és bepakolásra legyen még időnk, mert a rajt előtt még egy akkumulátor cserére is el kell szaladni, hiszen nem szeretnénk az autót még e miatt is tologatni az úton, elég lesz a homokos elakadás, ha lesz ilyen.
Ezért László a bepakolás után az autóval elindult, hogy a szerviz után hamar beálljon a rajtra, én meg a piros Skodával még beszaladtam az irodába néhány fontos ügyet elintézni, majd a fiatalokkal(munkatársaink) letettük Julinak a kisautót, extra TV-t és már suhantunk is a rajt helyszínére. Pont 14 órára értünk oda.


Már lázban égett a parkoló és jóleső érzés volt, hogy sok barátunk kijött búcsúztatásunkra. Megérkezett Évi néni is a finom sütijével, ami idén is nagy kedvenc lesz, persze a többi Mama sütései mellett. NAGYON KÖSZÖNJÜK!

László még egy gyors szervizeléssel felrögzítette a kamerákat, majd puszi, nagy ölelések és vidáman indultunk a rajtra. Pont nekünk való, vidám ritmus dübörgött a hangfalakban, amitől azonnal beindult táncoskedvünk, így nagy mosollyal, lazán vágtunk neki a hosszú útnak.



Az autópályára kiérve az első benzinkútnál megálltunk, hogy levegyük a kamerákat, ahol mellettünk álltak a 052-es, első futamos fiúk, akik barátságosan, süti kínálgatás mellett érdeklődtek a futamról. Gyorsan összelőttük a CB rádióinkat is, hogy tudjunk útközben is dumálni. Nagy volt az öröm, amikor viszontláthattuk egymást. Talán idén végre tényleg fogunk tudni CB-n is kommunikálni, mert tavaly ez nem jött össze.

Mivel fel voltunk pörögve, úgy gondoltuk, hogy ma felváltva vezetünk és nyomjuk a gázt ameddig bírjuk. Brescia előtt (Olaszországban) álltunk meg pihenni egy parkolóban éjfél felé és hajnal 5-kor indultunk tovább.


U.i.:
Most leszaladtunk Cannes-ba, hogy megcsapoljuk valaki internetjét a feltöltéshez, de nagyon lassú, sajnos fotókat nem tudunk feltenni. Viszont itt nyüzsögnek a hírességek is, velünk együtt :)

ELRAJTOLTUNK!