Ars poetica

Ars poetica
Ars poetica: Érzés, ami hajt minket

2013. január 22., kedd

Fotótechnikai felkészüléseink

LED lámpa a MIKROSAT jóvoltából

Bár a digitális fényképezőgépek magas érzékenységen is jó minőséget nyújtanak, az élénk színek eléréséhez megfelelő világításra van szükség sötét helyszíneken és Afrikában számíthatunk az esti vaksötétségre, csillagos égre, ezért kerestünk megoldást a megvilágításra is és rátaláltunk a MIKROSAT weboldalára, ahol azonnal ki tudtak szolgálni.

Ezt a kisméretű LED lámpát, videokamerán vagy digitális fényképezőgépen fogjuk használni a jobb eredmény eléréséhez. Sokkal fényesebb a hagyományos izzóknál, és egy töltéssel nagyságrendekkel hosszabb ideig használható.
A LED technológiának köszönhetően 50.000 óra élettartam vagy akár ennél több is elérhető.
Két féle színhőmérséklet módosító és egy sima "frost" diffúzort is tartalmaz a szett, így minden körülmények között a megfelelő eredmény érhető el.
- Fokozatmentes teljesítményszabályzás
- Háromféle akkumulátor fogadására képes:
    Sony NP-Series Li-ion akku (NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550...)
    Panasonic CGR-D16S akku
    6 * Alkaline/NiMH AA Battery
- Ultrahosszú élettartam
- Csekély súly
- Kompakt méret
- színhőmérséklet 5400K, a mellékelt színhőmérséklet-módosító szűrő segítségével 3200K
- Bármely középérintkezős fényképezőgépen, vagy videokamerán rögzíthető
- 4 Ledes indikátor az akkumulátor töltési szint ellenőrzésére
- nincs hőtermelése


"Bedobozolt energia... neked"
(nekünk) a zselés akkumulátor


A LED lámpák használatához kerestünk energiaforrást és ráakadtunk a zselés akkumulátor webáruház weboldalára, ahol praktikus megoldások sora választható. Rögtön telefonáltunk, hogy milyen gyorsan tudnánk megkapni az igényeinknek is megfelelő típust és már akkor barátságos és segítőkész hozzáállással fogadták érdeklődésem, kérésem és már aznap visszaigazolták e-mailben a számunkra legjobb megoldást. Másnap már postára is adták a terméket. Ez igen, ilyen rugalmas és gyors kiszolgálással bedobozolt energiához jutni... Nagyon köszönjük www.zselesakkumulator.hu