Ars poetica

Ars poetica
Ars poetica: Érzés, ami hajt minket

2013. január 23., szerda

FELMATRICÁZVA

Az elmúlt hét kicsit zsúfoltra sikerült, ezért jól be kellett osztanunk minden percünket. A matricázást is már jó elölre lebeszéltük a POLISIGN Kft. tulajdonosával, Bacskai Jánossal, aki már többször is érdeklődött a futam felől és aki kérésünkre azonnal vállalta az autónk felmatricázását szponzorálásként. A tavalyi designt hoztuk idé is, mert a Hortobágy a daruvonulással és az afrikai karaván kontúrja sokat mond nekünk. Mire elkészültünk már  besötétedett, így egy esti hangulatú fotót tudtunk készíteni, miután kigurultunk a műhelyből. Mármint mire kitoltak minket a fiúk, mert a hosszú ajtó nyitvatartás miatt lemerült az akkumulátorunk. Na kezdődik az autó tologatás, de inkább megyünk és veszünk egy új akkumulátort a rajt előtt.

 









Hella lámpák rögzítése, bekötése

Mivel sikerült egy házilagos kivitelű bozótrácsot potom pénzért venni, ezért az átalakításához ismét a Gazsó Kreatív Műhely segítségét kértük, ahol Gazsó István barátunk a szokásos lendületével már kalapálta, hegesztette, majd lefújta a kreatív alkotást
.




A célnak megfelelő kivitelű gallytörő monumentális hatást adott az autónak és a Hella lámpák még fent sincsenek rajta. Ezzel a látvánnyal már felfigyelhetnek ránk a rendőrök is, hiszen büntethetnek érte, így próbáltunk minél kevesebbet autókázni a városban. Persze még az elektromos beszerelésre be voltunk jelentkezve a New Duett-be, ahol a szokásos szakszerűséggel álltak a feladathoz.

Amíg a szerelés zajlott, addig Bodó Julitól kölcsönkapott, piros kis Skodával elszaladtunk a METRO Nagykerbe, hogy az útravalókat megvegyük. Mivel fogytán az időnk és ezer dolgot kell elintézni nagy segítség volt a piros villámautó. Csekkfeladás a postán, majd gyógyszertár a malária elleni gyógyszerért, de sajnos sehol nem lehetett kapni. Végül megrendelésre sikerült beszerzi a Rózsadombon.

Aztán még invertert is vettünk az elektromos szereléshez, hogy legyen miről tölteni a notebookot, telefonokat, tápokat az autóban. Vissza a műhelybe, ahol még a rajtszámot is gyorsan felragasztottuk, hogy igazolást kapjon ez a sok lámpa.

A Hella lámpák uralma az autó felett már teljes, olyan erőteljes hatást gyakorol, hogy szinte csak annyit látni, hogy Hella lámpák érkeznek az úton. Tekintélyt parancsoló lett.